Nejbližší akce

03.03.2023
Facebook page
00:00

Bylinková přípravka 2023

Bylinková přípravka 2023

03.03.2023

Facebook page

00:00
  • Řešíš, jak začít? Jak se zorientovat ve sběru, sušení, skladování a zpracování bylin?
  • Toužíš se co nejdříve pustit do výroby bylinných produktů a nevíš jak?
  • Zdá se ti „bylinkologie“ (odborně fytoterapie☺) velmi složitá a nevíš, jak ji uchopit?
  • Chceš podpořit zdraví své i celé rodiny tak, aby vaše těla nezatěžovala zbytečná chemie?

Pak naskoč do 3-týdenního online kurzu ZDARMA ti předám své mnohaleté zkušenosti jednoduchou, srozumitelnou a časově nenáročnou formou:

  • Uvědomíš si, na co vše jsou obecně bylinky dobré a jak je v rámci rodiny můžeš bezpečně použít, vč. dětí.
  • Budeš přesně vědět, kdy se sbírá která část rostliny.
  • Naučíš se vše o sušení, skladování i zpracování bylin.
  • Dostaneš osvědčené recepty a společně si vyrobíme 2 jednoduché ale velmi účinné bylinné produkty z dostupných surovin.
  • Poznáš účinky i použití některých jarních bylin, které máš kolem domu nebo v nejbližším okolí.
  • Dostaneš možná nový pohled na to, jak se lze pomocí bylin sladit s cykly přírody.
  • Vtáhnu tě do procesů přírody a kola roku, aby tě práce s bylinami bavila a zažila jsi to propojení člověk-příroda-bylina.

Kdo pro tebe kurz připravil?

Jsem bylinkářka, druidka a milovnice přírody.
Vždy mě svět přírody a bylin přitahoval, ale nebyl na něj mnohdy čas. Až nemoci mé i mých dětí mě naštěstí donutily tento svět postupně objevovat. Tenkrát jsem se v neustálém opakování nemocí hodně zlobila a neutěšené zdravotní stavy členů rodiny mě velmi frustrovaly. Připadalo mi, že za drahé peníze z lékárny prolívám našimi těly něco, co už nám stejně nezabírá a spíše tělo zatěžuje zbytečnou chemií. Teď jsem tomuto období nemocí vděčná, protože mě to donutilo jít jinou cestou – cestou bylin a pátrat i po hlubším významu nemocí. Nyní tuto cestu šířím dál především mezi mámy a ženy, které hledají cestu ven z nemocí své rodiny přirozenou cestou pomocí síly přírody. Těším se, až společně nakoukneme do tajemství světa bylin, který vám i vaší rodině může velmi pomoci.

Lucie Sília Mikulová

Lucia Sília je nádherná bytost a vědomá průvodkyně přírodní tematikou. Zažila jsem s jejím láskyplným a moudrým vedením již řadu přednášek a workshopů a vždy to byla naprostá bomba.💖 Nejenže zprostředkovává krásné hodnotné informace, ale její hlas i způsob předávání je velmi uklidňující a naučný. Z Lucie její láska k přírodě doslova vyzařuje a vše, o čem učí, je její životní vášní.😍 Každý, komu jsem Luci a její tvorbu doporučila, mi sdílel nadšené ohlasy a já mohu tuto zkušenost jedině potvrdit. Děkuji Luci za to, že jsi tvůrkyní Nové Země a svou přirozenou a pradávnou přírodní moudrostí obohacuješ tento svět.🌻

Lucie Lu Hrubcová
Světlonoška

Pro koho je kurz určen?

Pro všechny začínající nadšence, kteří pokukují po možnostech využití síly bylin a zařazení těchto vědomostí do běžného života.

Jaké mají zkušenosti lidé, co se se mnou na mých kurzech či přednáškách setkali?

Markéta Prokopová

Děkuji moc Lucii za tipy ohledně bylin/rostlin, které dává a pomáhá tak lépe poznat a využívat léčivou/vyživující sílu přírody. 🙂

Markéta Prokopová

Ilona Šťastná

Lucinko, za mně jsi profík a jak vykuřovadla, tak i bylinky či runy předáváš v podobě, kterou pojme začátečník a i pokročilý si z ni odnese nove věci. Lehce se mi vše zařazovalo do každodenního života. Mam rada energii, s kterou předáváš svoje znalosti. Mam rada všechna tvoje videa a mne osobně vždy baví a zajímá, když přihodíš něco z tvého života. Jako pořadatel akci, za mne taky vše super, co učíš, má obrovský potenciál a přínos pro každého – jak jsem řekla, ať už je na začátku nebo pokročilý.

Ilona Šťastná

Šárka Mikulíková

Zúčastnila jsem se přednášky o bylinkách a přednášky o runách. Obě byly naprosto úžasné. Zapsala jsem si spoustu užitečných a zajímavých informací. S bylinkami už trošku pracuji, moc mi pomohly tipy na bylinkové sirupy zejména na respirační nemoci dětí, jak vyrobit sirup z cibule, tymiánu apod.

Šárka Mikulíková

Další velké PROČ začít s bylinami?

Zvýšíš si tím svou soběstačnost a nezávislost na lékárnách.

Snadná dostupnost – účinky léčivých bylin máš ve své blízkosti – mnohdy na svém dvorku či v zahradě.

Jak to bude probíhat?

Každý týden (Pá a Út) budou probírány 2 témata, které budou sdíleny buď naživo ve vysílání nebo pomocí videí či návodů:

KRÁTKÉ VIDEA a NÁVODY + podklady ke stažení.

Ve videích si vše vysvětlíme a klíčové informace nemusíš vypisovat, ty budeš mít ode mě připravené k výtisku s prostorem na tvé vlastní doplňující poznámky.

2 ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ

Na začátku a na konci kurzu se uvidíme při živém vysílání.

INTERAKCE v KOMUNITĚ

Budeme se potkávat od 3.3. do 24.3.2023 ve facebookové skupině, v níž zažiješ podporu a motivaci.

Nečekej „Až někdy jindy…“ Jarní příroda a bylinky na tebe dlouho čekat nebudou. Teď je ta správná chvíle.



Jaký význam pro tebe má PŘÍRODA? Patříš k těm, kteří přírodu neberou jen jako místo občasných výletů s rodinou či přáteli? Instinktivně tušíš, že v její náruči lze dosáhnout mnohem více?

Pro mě je příroda místem odpočinku, k načerpání především duševní síly. Místem, kde se zbavím stresu jako mávnutím kouzelného proutku a propustím všechny starosti. Prostorem, kde se lehce ztiším a tím se mi lépe utřídí myšlenky a zlepší nálada. A teprve v tomto stavu ztišení a zklidnění můžeme uslyšet to, čemu se říká hlas intuice, vyššího Já, či hlas naší duše… Další benefity jsou pak i ty na fyzické úrovni.

S láskou a respektem ti ukáži přírodu, její moudrost a dary. Předám ti alespoň část jejího vědění. Budu ti průvodkyní na tvé cestě k návratu k přirozenému životu.

Provedu tě světem BYLIN – moudrou a uzdravující říší, jejíž velkou sílu máme všichni k dispozici.

Provedu tě světem RUN – které ti pomohou s propojením, jak s přírodou, tak i sama se sebou.


Provedu tě světem VYKUŘOVADEL – jejichž vonný dým z rostlin, dřev a pryskyřic tě může podpořit.

Očistným dýmem ti mohu energeticky vyčistit tvůj životní prostor.

Provedu tě samotnou PŘÍRODOU – vědomé procházky, pobyty v přírodě s velkým přesahem pro tvé duševní i fyzické zdraví. Tento projekt bude otevřen v létě 2023.

Kdo jsem

Lucie Mikulová

Jsem přírodní duše, která co učí, to také žije. Jsem lektorkou bylinných kurzů, seminářů o vykuřovadlech i několikatýdenního on-line kurzu o runách. Po absolvování 2-letého „studia“ Druidské školy krajinné energie přibližuji lidem léčivou sílu Přírody, pomáhám jim s propojováním se s Matkou Zemí a s nelezením cesty sami k sobě.

Pokud se o mě chceš dozvědět více, stačí kliknout na tlačítko.

Těším se na setkání


Pojď se seznámit

Chcete také poznat přírodu?

Zanechte nám Vaše kontaktní údaje a žádné novinky Vám neuniknou!

[metform form_id=“1176″]